0113-745410 info@slimzeeland.nl

Logopedie Middelburg

Welkom bij SLIM Zeeland, een samenwerking tussen verschillende praktijken die o.a. ook logopedie bieden aan kinderen en jongeren in Middelburg! Op onze website lees je meer over welke zorg we bieden, en welke praktijken bij onze samenwerking zijn aangesloten.

Samen een doel: Kinderen helpen

De praktijken die aangesloten zijn bij SLIM Zeeland hebben verschillende specialismes in huis. Psychologen, orthopedagogen en logopedisten werken samen, om kinderen en jongeren zo de allerbeste zorg te bieden. De zorg die ze verdienen! Heb je behoefte aan logopedie? Of heeft je kind begeleiding nodig bij het ontwikkelen van zijn of haar spraak en taal? Ook in Middelburg ben je van harte welkom bij SLIM Zeeland!

Logopedie voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar

Met elkaar kunnen communiceren is ontzettend belangrijk. Het zorgt voor verbinding tussen mensen. Niet goed kunnen communiceren, anderen niet goed begrijpen of onverstaanbaar spreken is dan ook van grote invloed op de ontwikkeling van kinderen. Niet alleen op de sociale ontwikkeling, maar ook de prestaties op school of zelfs later werk kunnen er onder te lijden hebben. Gelukkig is er heel vaak wat aan te doen! Met de juiste begeleiding kunnen we heel veel problemen verhelpen!

Onze logopedisten zijn er ook voor jou

We hebben verschillende logopedisten binnen ons samenwerkingsverband, die met jou of je kind aan de slag kunnen. Ze hebben zich gespecialiseerd in verschillende gebieden binnen de logopedie, zoals:

  • Stotteren
  • Dyslexie
  • OMFT (Therapie gericht op afwijkend mondgedrag)

Wanneer je bij ons komt gaan we eerst graag met je in gesprek, we leren elkaar kennen en maken aan de hand van de intake een behandelplan. Wanneer we een plan gemaakt hebben bespreken we dit met je waarna we, na jouw goedkeuring, aan de slag gaan!

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden voor logopedie? Neem dan gerust eens contact met ons op, we maken graag een afspraak met je!