0113-745410 info@slimzeeland.nl

Logopedie Goes

Welkom bij SLIM Zeeland, waar we met meerdere praktijken o.a. logopedie aanbieden aan kinderen en jongeren in de omgeving van Goes. Op onze site lees je meer over de zorg die we bieden, zie je welke specialismes er binnen onze praktijken beschikbaar zijn en welke praktijken zijn aangesloten.

Samen gaan we voor kinderen en jongeren in Zeeland

Ons samenwerkingsverband bestaat uit meerdere praktijken uit Zeeland en de omgeving Zeeland. We hebben die verbinding gezocht, omdat we vinden dat alle kinderen en jongeren de hulp krijgen die ze verdienen en soms ook hard nodig hebben. Logopedie is een van die onderdelen, die we dus ook in Goes aanbieden. Ben je dus op zoek naar een logopedie behandeling, voor jezelf of voor je kind, dan heten wij je van harte welkom!

Goed communiceren voor een goede ontwikkeling

Logopedie is erop gericht om de spraak en taal bij mensen te verbeteren. Maar logopedie is meer dan alleen dat. Wanneer je niet (goed) kunt communiceren, kan dat ook voor sociaal-emotionele problemen zorgen. Je kunt een ander bijvoorbeeld slecht begrijpen, wat vervelend is, maar het kan ook zorgen voor achterblijvende prestaties op school en werk. Het goede nieuws is dat er vaak heel veel aan te doen is! Met de juiste behandeling kunnen onze specialisten je helpen.

 

Van klacht naar behandelplan naar resultaat!

Binnen de logopedie, is er aandacht voor verschillende gebieden, zoals:

  • Stem
  • Taal
  • Eten & drinken
  • Adem
  • Gehoor
  • Spraak

Wanneer je bij ons op de praktijk komt, bepalen we eerst wat de klachten zijn en gaan we na waar ze vandaan komen. Vervolgens maken we een behandelplan op maat voor je. Ben je hiermee akkoord, dan gaan we samen aan de slag!

Wij zijn er van overtuigd dat we ook jou kunnen helpen op het gebied van logopedie. En ook in Goes ben je dus van harte welkom bij onze praktijken! Wil je meer weten over ons, of de verschillende mogelijkheden? Of wil je eens vrijblijvend een afspraak plannen? Bel of mail ons dan eens, dan nemen we heel graag contact met je op!