0113-745410 info@slimzeeland.nl

Jeugdpsycholoog Goes

Welkom bij SLIM Zeeland, waar kinderpsychologen, jeugdpsychologen, orthopedagogen en logopedisten klaar staan voor jongeren in de omgeving van Goes. Op onze site lees je meer over de zorg die we bieden en welke praktijken bij ons aangesloten zijn. Onze zorg richt zich op alle kinderen en jongvolwassenen tot en met 23 jaar. Liever direct een van onze specialisten spreken? Neem dan contact met ons op.

Zorg voor kinderen en jongvolwassen

Kinderen, jongeren en jongvolwassenen zijn bij ons van harte welkom voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in behandelingen van angststoornissen, depressie, ADHD, milde persoonlijkheidsproblemen en trauma gerelateerde stoornissen (PTSS). Al deze klachten kunnen niet alleen grote invloed hebben op het kind of de jongere, maar ook op de mensen in de directe omgeving. Daarom richten we ons bij de behandeling niet alleen op het verbeteren van de situatie van de cliënt zelf, maar geven we ook praktische tips voor bijvoorbeeld ouders, broertjes en zusjes. Samen sta je tenslotte sterker!

Behandeling van het kind en het gezin

Daarom starten onze jeugdpsychologen ook altijd met een uitgebreide kennismaking. Hierin leren we niet alleen het kind, maar ook de ouders en eventuele broertjes of zusjes kennen. Door elkaar goed te leren kennen krijgen we goed inzicht in de klachten en de onderlinge relaties in het gezin. Allemaal waardevolle informatie die ons kan helpen bij het opstellen van een behandelplan op maat. Vervolgens gaat de behandeling van start. We plannen verschillende tussentijdse evaluaties in, sturen bij waar nodig en houden tot slot een eindevaluatie.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over de behandelingen die onze jeugdpsychologen kunnen bieden? Neem dan zeker eens contact met ons op! Wij helpen graag alle kinderen en jongeren in de omgeving Goes. Vul ons contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.