0113-745410 info@slimzeeland.nl

Gedragstherapie kind

Een kind mag af en toe best boos zijn. En zich lastig kunnen concentreren op een taak. Of gespannen zijn voor een proefwerk. Daar is niets geks aan, daar heeft ieder kind wel eens last van. Maar wanneer je het woordje té er voor kunt zetten, dan is het wellicht handig om eens verder te kijken. Is het kind té vaak boos? Of juist op een té extreme manier? En kan het zich nooit concentreren, hoe simpel of klein de taak ook is. Wanneer gedrag een probleem begint te vormen, kan het goed zijn om aan de slag te gaan met gedragstherapie voor je kind. Door een kinderpsycholoog in te schakelen, kun je goed voorkomen dat klachten verergeren.

We stellen ons eerst aan je voor: Wij zijn SLIM Zeeland

Maar laten we ons eerst eens voorstellen: Wij zijn SLIM Zeeland, een samenwerkingsverband van verschillende praktijken voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar. Verschillende soorten praktijken hebben zich hierbij aangesloten, op het gebied van kinderpsychologie, logopedie en orthopedagogiek. Ons doel is om de allerbeste zorg te bieden aan de kinderen en jongeren uit Zeeland. Je leest hier meer over de deelnemende praktijken.

Geen behandeling zonder behandelplan

Geen een behandeling start zonder behandelplan, en geen behandelplan wordt gemaakt zonder dat we eerst goed met elkaar hebben kennis gemaakt. Goede gedragstherapie gaat uit van de gedachten, het gevoel en het gedrag van het kind. De omgeving heeft daar ook een belangrijke rol in. Daarom betrekken we die intensief bij de behandeling.

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor gedragstherapie? Nieuwsgierig naar de verschillende manieren waarop we dit aan kunnen pakken? Neem dan gerust eens contact met ons op! We beantwoorden je vragen graag of plannen een vrijblijvend gesprek met je in. Contact met ons opnemen kan via het contactformulier.

jaxie
ckz
olyk
spring-jeugdzorg
praktijk-schoone
Zorgmuiters