0113-745410 info@slimzeeland.nl

Kinderpsycholoog Zeeland

Welkom op de site van samenwerkingsverband SLIM Zeeland, waar kinderpsychologen, logopedisten en orthopedagogen samenwerken om de beste zorg te bieden aan kinderen en jongeren in Zeeland. Hier lees je meer over hoe we je kunnen helpen, voor wie we er zijn en uiteraard welke praktijken bij ons aangesloten zijn.

Kinderpsychologie – Het hele gezin heeft er baat bij

Er zijn meerdere redenen denkbaar waarom je op zoek bent naar een kinderpsycholoog. Wat de reden ook is, wij zijn heel blij dat je bij ons terecht bent gekomen! Want een kinderpsycholoog inschakelen is niets raars. Het opvoeden van kinderen en jongeren kan vaak wat lastig zijn, zeker wanneer het kind onderliggende problemen heeft.  Een psycholoog voor je kind helpt dan ook vaak niet alleen het kind, maar vaak heeft het hele gezin er baat bij! Daarom vinden we dan ook nooit dat we alleen het kind behandelen. De ouders, broertjes, zusjes, of eventueel zelfs opa en oma zijn ontzettend belangrijk voor kinderen wanneer zij opgroeien. Die omgeving betrekken we dan dus ook waar mogelijk bij de behandeling van een kind.

Het ontstaan van SLIM Zeeland

Wij zijn een samenwerking aangegaan met meerdere praktijken, omdat wij onze zorg ook graag aanbieden aan cliënten in Zeeland. Binnen onze samenwerking zijn dan ook meerdere kinderpsychologen, vanuit verschillende praktijken aangesloten. Elk met hun eigen specialismes. We weten dan ook zeker dat er altijd een kinderpsycholoog is die je kan helpen. Meer weten over de aangesloten praktijken? Je leest het hier.

 

Van behandelplan naar behandeling

Wanneer je langs komt bij ons op de praktijk, gaan we eerst met je in gesprek. Tijdens een intake brengen we de klachten in kaart en komen samen tot een zorgvraag. Deze vraag leggen we aan de basis van het behandelplan. Vervolgens gaan we aan de slag met de daadwerkelijke behandeling.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je meer weten over onze kinderpsychologen en de behandelingen die we bieden? Neem dan eens contact met ons op. We beantwoorden heel graag jouw vragen of maken gelijk een afspraak met je.